Damesfietsonline_Azor Bike damesfietsen

Azor Bike Damesfietsen

Azor Bike is één van de merken die het kortst bestaat vergeleken met de andere merken. Het bedrijf is in 1997 opgericht door twee voormalige fietsfabriek medewerkers. Het begon met een klein fietsfabriek, dat nu is uitgegroeid tot een groot internationaal merk.

Bekende Azor Bike damesfietsen

De bekendste fietsen van Azor zijn de bakfietsen op bakfiets.nl. De fietsen zijn allemaal gemaakt door Azor. Ook is het merk bekend van de witte fietsen die je kunt gebruiken in Park de Hoge Veluwe. Maar Azor heeft ook fietsen geleverd aan de Koninklijke marine en aan de Koninklijke Luchtmacht.

Naast het leveren van fietsen in Nederland levert Azor Bike ook fietsen in 15 andere landen, verdeeld over Europa, Australië, Afrika en Amerika.

Azor: ”Wel A-merk, maar voor een scherpe prijs!”

Het doel van Azor was en is om fietsen te maken van met de kwaliteit van een A-merk, maar wel voor een scherpe prijs. Een Azor Bike damesfiets is een fiets dat niet snel roest, met duurzame onderdelen en extra sterke wielen voor optimaal fietsgemak. Azor Bike bereikte dit doel door de onderdelen zo uitgebreid mogelijk uit te testen. Samengevat kun je zeggen: een fiets die gewoon langer meegaat dan andere fietsen.

Azor Bike kwam erachter dat klanten zelf hun fiets het liefst wilden samenstellen. Ook is het zo dat Azor zijn productie afstemt op deze vraag. Dan is natuurlijk de vraag: hoe kan het dat hun fietsen bijna dezelfde prijs hebben als andere topmerken. Dat komt doordat Azor Bike niet aan reclame doet, geen vertegenwoordigers heeft en ook niet veel personeel in dienst heeft. Waardoor ze de prijzen toch wel redelijk kunnen houden.

Het doel van Azor Bike is daarom ook dat het bedrijf goede, maar ook betaalbare fietsen blijft maken die iedereen kan gebruiken.

De fietsen die Azor Bike allemaal produceert zijn: stadsfietsen, omafietsen, transportfietsen en elektrische fietsen.

Damesfietsonline_merk_Giant_Azor Bike damesfietsen
Azor Bike damesfietsen