Cube damesfietsen

Cube damesfietsen

De bekendste mountainbikes in de fietsenmarkt zijn die van Cube. Ook zijn de meeste fietsen die je ziet bij triatlons van Cube. Het bedrijf is één van de merken die het meest wordt gebruikt tijdens allerlei fietswedstrijden en relevante sportevenementen. Maar het merk wordt ook gebruikt door de hobbyist die van outdoor activiteiten houdt. Met volle teugen genieten van tientallen kilometers fietsen op onverharde wegen. De Cube mountainbike is daar uitermate geschikt voor.

Cube niet Nederlands, maar…

Aan de naam van Cube kan je misschien al raden dat het geen Nederlands fietsmerk is. Maar dat het een Duits fietsmerk is had je ook niet direct af kunnen lezen uit de naam. Het bedrijf werd opgericht door de voormalige student Marcus Pürner. Hij begon in 1993 met een klein gedeelte van 50m2 in zijn vaders meubilair fabriek. Op dit moment is het bedrijf uitgegroeid tot 20.000 m2.

Het bedrijf verkoopt nu ook nog eens over meer dan 60 landen over de hele wereld. Het bedrijf verkoopt niet alleen mountainbikes, maar ook racefietsen, cross bikes, triatlon fietsen, elektrische fietsen en trekking fietsen. Ook heeft het merk Cube damesfietsen, kinderfietsen, kleding en accessoires voor de fietsen. Het assortiment van het merk bestaat uit 200 verschillende soorten fietsen.

Cube: eerst testen dan verkopen!

Om ervoor te zorgen dat er kwaliteit geleverd wordt voert het fietsmerk verschillende testen uit. Zo wordt er eerst het frame getest voordat die verkocht wordt. Ook wordt ervoor gezorgd dat zowel de kleur en design op de puntjes worden afgestemd. Het maakt dan niet uit of je een beginnende of professionele fietser bent. Het merk vindt dat je bij hen altijd aan de juiste adres bent.

De Cube damesfietsen zijn betaalbaar. Zo kun je al makkelijk een mooie mountainbike krijgen voor ongeveer €350,-. Maar als je mee wilt gaan doen aan een triatlon dan is een professionele mountainbike toch wel veel beter. Dat komt omdat de professionele mountainbikes meer uitrusting hebben. Zo hebben ze meer versnellingen, maar ook betere remblokken.

Cube damesfietsen
Cube damesfietsen